Villa u Biogradu na Moru

Luksuzna vila
8 Sobe
4 Kupaonice
200 m²

Ova moderna apartmanska kuća nalazi se u Biogradu na Moru, malom gradu smještenom između grada Zadra i grada Šibenika, turistički bogatom središtu sa izvrsnom ponudom te lijepim plažama.

Kuća ima ukupnu stambenu površinu od 200 m2, a smještena je na zemljištu površine 400 m2.

Sastoji se od tri prostrana apartmana, 8 spavaćih soba, 4 kupaonice, tri kuhinje s dnevnim boravkom i blagovaonicom, terasama te 100 m2 parkirališta.

U prizemlju se nalazi veliki trosobni apartman s kuhinjom i blagovaonicom, dnevnim boravkom, kupaonicom i jednim toaletom. Na prvom katu se nalaze dva gotovo identična jednosobna apartmana s kuhinjom i blagovaonicom, dnevnim boravkom i kupaonicom te prostranim terasama.

Kuća se nalazi na mirnoj lokaciji te je ograđena visokom ogradom što joj nudi apsolutnu privatnost.
Moderno je uređena, klimatizirana te nudi podno grijanje. Namještaj ulazi u cijenu. Kuća se nalazi 1 km od centra i 1 km od plaže na mirnom i tihom mjestu. Trgovina je udaljena 200 metara a restoran 700 metara.

O Biogradu

Biograd na Moru, grad i luka u sjevernoj Dalmaciji, nalazi se 28 km južno od Zadra, prema popisu iz 2011. godine ima 5.569 stanovnika. Smješten je na malom polutoku i kopnu. Na njegovoj sjevernoj strani je uvala Bošana a na južnoj Soline. Ispred grada su otoci Planac i Sv. Katarina (sa svjetionikom). Biograd je lokalni trgovački i prometni centar. Ima dobre veze prema svojem zaleđu, okolnim obalnim naseljima i gradićima i otokom Pašmanom.

Gospodarstvo je bazirano na poljoprivredi, ribolovu i turizmu. Biograd je trajektna luka za otok Pašman. Nalazi se na glavnoj magistralnoj cesti Zadar - Split (M2, E65).

Zahvaljujući svom položaju na najrazvedenijem dijelu hrvatske obale Jadrana, ovo područje pruža izvrsne mogućnosti za nautički turizam i plovidbu kao malo koji dio Sredozemlja. U neposrednoj blizini nalaze se tri Nacionalna parka: Paklenica, Kornatski arhipelag i Krka, kao i Parkovi prirode Telaščica i Vransko jezero.

Za razgledavanje ovog objekta nazovite: +385 98 9322461
(Whats up/ Viber) Vlasnik agencije Mario
Agencija Get Home
Šifra objekta: 170

Detalji ponude:

ID ponude: HI-11270
Vrsta nekretnine: Luksuzna vila
Status nekretnine: Prodaja
Sobe: 8
Kupaonice: 4
Veličina područja: 200 m²
Veličina zemljišta: 400