O agenciji

O Get Home

Get Home agencija s predstavništvom u Splitu, posreduje u prometu nekretnina i smještaja a područje djelovanja je cijela obala, a od 2021 proširili smo se na Zagreb.
80+

LOKACIJA NEKRETNINA

4

LICENCIRANA AGENTA

150+

NEKRETNINA ZA PRODAJU

90+

NEKRETNINA ZA NAJAM

Odgovornost i poštovanje prema našim klijentima, nastojanje da uvijek ispunimo očekivanja klijenta, te osobna disciplina i motivacija svakog našeg zaposlenika pridonose visokoj kvaliteti naše posredničke usluge.

Primarno smo agencija za promet nekretninama koja se bavi rezidencijalnim nekretninama i pripremom lokacija za građevinske projekte, a u ponudi imamo i smještaje na Hrvatskoj obali.

Radit ćete s nekim kome možete vjerovati i biti ćemo uz Vas i nakon završetka posla!

Upoznajet naš tim

Važno je s kim poslujete

Get Home vjeruje da ne postoji ništa snažnije ili važnije od doma. Pomažemo svim našim klijetima da pronađu nekretninu svojih snova i uspješno prodaju svoje nekretnine.

Naš stručni tim agenata i suradnika  ulaže maksimalan trud i za njih ne postoji riječ nemoguće. Uz ogroman broj realiziranih kupoprodaja nekretnina možemo se pohvaliti velikom stopom rezerviranih smještaja na Hrvatskoj obali.

Ulaganje u edukaciju svakog djelatnika, Sudjelujemo na inozemnim skupovima i imamo renomirane partnere u inozemstvu koji osiguravaju globalno djelovanje.

Fokus nam je na marketingu da Vaša nekretnina bude precizno oglašena i vidljiva potencijalnim kupcima i gostima.

Najbolji pravni tim osigurat će Vam miran san, a tim arhitekata stoji na raspolaganju za projektiranje, uređenje interijera, izradu certifikata.

Pronađena 5 agenta
Poredaj po

at GET HOME
Linkedin    

at GET HOME
LinkedIn

at GET HOME
LinkedIn  Get Home agency