vila za 8 osoba s privatnim bazenom

Luksuzna vila
6 Sobe
3 Kupaonice
2 Garaže

vila za 8 osoba s privatnim bazenom

Grad Zadar je međunarodnom brodskom linijom povezan s talijanskim gradom AnconomZračna luka Zadar nalazi se u Zemuniku, 10 km istočno od grada.

Samostojeća dvoetažna vila za 8 osoba s privatnim bazenom i pogledom na more koja se nalazi na ekskluzivnoj lokaciji na samom kraju uvale zbog čega ova vila osigurava potpunu privatnost te prekrasan pogled na Kornatsko otočje i zalazak sunca.

Vila se sastoji od vanjskog bazena, prostranog dnevnog boravka, blagovaonice za 6 osoba, potpuno opremljene kuhinje, 4 spavaće sobe, 3 kupaonice te prostranom terasom koja povezuje sve sobe na katu. Posebnost ove vile čini glavna spavaća soba s bračnim krevetom, kupaonicom s tuš kadom te vlastitim jacuzzijem. U opremanju cijelokupne vile su korišteni samo najbolje pločice, parketi te ostali namještaj.

Vila je opremljena svim tehničkim pogodnostima, od elektronskog sefa,individualno podesivog sustava hlađenja/grijanja, TV prijemnika, do izravne telefonske linije, besplatne wireless internetske veze kao i vlastitih zaštićenih parkirnih mjesta.

Osim kupnje ove vile postoji mogućnost ugovaranja mangementa tako da se vaša vila iznajmljuje dok vi niste tu , a postoji mogućnost i redovitog održavanja i čišćenja.

Za razgledavanje ovog objekta nazovite: +385 98 9322461
(Whats up/ Viber) Vlasnik agencije Mario
Agencija Get Home

getluxuryhome.com
Šifra objekta: 150

Detalji ponude:

ID ponude: HI-25988
Vrsta nekretnine: Luksuzna vila
Status nekretnine: Prodaja
Sobe: 6
Kupaonice: 3
Garaže: 2