Stanovi u blizini plaže

Stan
3 Sobe
2 Kupaonice
1 Garaže
107.56 m²

Primamo rezervacije za stanove u drugom redu od mora u zapadnom dijelu grada Makarske odmah iza turističke sezone, započinje gradnja zgrade katnosti suteren, visoko prizemlje i 3 kata. Zgrada će imati lift sa ukupno 11 jedinica, 8 garažnih mjesta i tri parkinga.

Mogućnost odabira kupnje parkinga uz nadoplatu 15.000 eura ili garaže 25.000 eura.

U stubištima će biti brački kamen i ograda od kaljenog stakla. Stanovi će biti visokokvalitetno opremljeni. U dnevnim boravcima će biti podizno klizne stijene velikih dimenzija sa termoizolacijskim staklima, podno grijanje u kupaonici, ulazna vrata u stanove će biti sigurnosna „Blindo“ protupožarna, a unutarnja furnirna vrata bijele boje. Visoko kvalitetna keramika, kupaonski ormarić sa umivaonikom i vrhunske sanitarije, svaka prostorija klimatizirana, prostori tuševa će biti većih dimenzija na "walk in" principu sa staklenom pregradnom stjenkom,  fasada s kamenom vunom, balkonska ograda od kaljenog stakla,...

Udaljenost zgrade do plaže je doslovno nekoliko koraka!

Na veću avansnu uplatu u ranijoj fazi gradnje investitor odobrava popust!

Gradnja započinje odmah iza turističke sezone!

 

 

PRIZEMLJE (visina prvog kata) - 4500 eur/m2
  • S1 - stan sa tri spavaće sobe - 107,56 m2
  • S2 - Stan sa jednom spavaćom sobom - 63,09 m2
 
PRVI KAT (visina drugog kata) - 4700 eur/m2
 
  • S4 - Stan sa dvije spavaće sobe - 108,31 m2

DRUGI KAT  - RASPRODANO !

TREĆI KAT - RASPRODANO !

 

Makarska

Makarska je smještena u prirodno zaštićenoj luci, zatvorenoj s  jugoistoka rtom Osejavom, a sa sjeverozapada poluotokom Sv. Petrom. Prema prvim rezultatima Popisa stanovništva iz 2021. ima 13 344 stanovnika.

Zemljopisnim položajem i kulturno-povijesnim značajem od svog je postanka središte hrvatske mikroregije - Makarskog primorja.

 

Jedno je od najpoznatijih turističkih odredišta hrvatskog priobalja, privlačno zbog svojih prirodnih i klimatskih karakteristika, raznolike turističke ponude i gostoljubivih domaćina.

Park Prirode Biokovo zanimljivo je izletište, pogodno za ozbiljnije pješačke ture, ali i za upoznavanje s raznolikim biljnim i životinjskim svijetom za koji se brinu uprava Parka prirode, lovačka društva i planinari. Trajektnom vezom Makarska je povezana s otokom Bračem, a tijekom ljetnih mjeseci katamaranskom linijom i brojnim izletničkim brodovima s ostalim otocima i gradovima.

Za razgledavanje ovog objekta nazovite: +385 98 9322461
(Whats up/ Viber) Vlasnik agencije Mario
Agencija Get Home
Šifra objekta: 163

Detalji ponude:

ID ponude: HI-10728
Vrsta nekretnine: Stan
Status nekretnine: Prodaja
Sobe: 3
Kupaonice: 2
Garaže: 1
Veličina područja: 107.56 m²