Prekrasan hotel prvi red od mora na Makarskoj Rivijeri

Hoteli
8 Sobe
8 Kupaonice
2 Garaže
1000 m²

Prekrasan hotel na prodaju prvi red od mora na Makarskoj Rivijeri. Ispred hotela se nalazi prostrana terasa koja se koristi kao kafić. Terasa se nalazi tik uz plažu. Na vrhu zgrade nalazi se prostrana terasa od 40 m2 potpuno okupana suncem. Terasa ima i roštilj.

Restoran i bar se nalaze u prizemlju hotela koji se nastavljaju u manju vanjsku terasu. Može primiti 34 gosta u zatvorenom prostoru i 20 na otvorenom. Kompletno je renoviran 2014. godine te je u potpunosti opremljen za posluživanje buffet doručka i a-la-cart jelovnika.

PRIZEMLJE: terasa 100 m2, restaurant terasa 50m2, restaurant s WC-ima za goste, bar, recepcija, kuhinja, tuš i WC za osoblje, spremište.

PRVI I DRUGI KAT: po 5 (pet) soba na svakom katu; sobe su opremljene sa dva ili tri ležaja, STV-om, internetom, klimom, kupatilom i malim balkonom. U sobama su pripremljene instalacije za ugradnju mini-blok kuhinje tako da se iste lako mogu transformirati u studio apartmane.

TREĆI KAT & TERASA NA VRHU: dva apartmana.
Apartman 1 - 40 m2, sastoji se od 1 (jedne) sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom s kaminom, ukupno za smještaj 4 osobe. U kupatilu su finska sauna i masažna kada.
Apartman 2 - 20 m2, sastoji se od 1 (jedne) spavaće sobe i kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom, ukupno smještaj za 3 osobe. U kupatilu je masažna tuš kabina s turskom saunom. Iz Apartmana 2 je izlaz na terasu na vrhu objekta.

Godina potpune renovacije: 2014. u sobama su izvedene instalacije za mini-blok kuhinju tako da se iste jednostavno mogu pretvoriti u 6 apartmana

Broj apartmana: 2 (jedan s finskom saunom i masažnom kadom te kaminom, drugi sa turskom saunom), centralno etažno grijanje u apartmanima, klima u sobama i apartmanima, recepcija, profesionalna kuhinja, bar.

Osigurana dva parking mjesta.

Vlasništvo uredno.

Za razgledavanje ovog objekta nazovite: +385 98 9322461
(Whats up/ Viber) Vlasnik agencije Mario
Agencija Get Home
Šifra objekta: 114

Detalji ponude:

ID ponude: HI-24799
Vrsta nekretnine: Hoteli
Status nekretnine: Prodaja
Sobe: 8
Kupaonice: 8
Garaže: 2
Veličina područja: 1000 m²
Veličina zemljišta: 1000