Moderne elegantne dvojne kuće u Primoštenu

Luksuzna vila
2 Sobe
2 Kupaonice

Zanima Vas savršeni spoj suvremene elegancije, modernog i luksuza, želite se u vlastitom domu osjećati opušteno i posebno, želite uživati u svakom detalju, onda imamo idealnu nekretninu za Vas. Prekrasna moderna kuća sa prizemljem i katom, sagrađena na povišenijem dijelu Primoštena gdje se s terase kuće pruža

čaroban pogled na zaljev, savršen spoj modernog i luksuza, opremljena najsuvremenijim materijalima.

Princip izgradnje je "ključ u ruke", koji podrazumijeva ugradnju sljedećeg: sustav grijanja/hlađenja, podne obloge (keramičke pločice, laminat/parket), opremljene kupaonice, dimnjak za kamin, zemljište ograđeno niskim zidovima od prirodnog kamena, popločani auto pristup, uređen vrt i okućnica, te bazen.

Potrebe i želje naših klijenata su na prvom mjestu pa je tako osmišljen koncept „upravljanje/održavanje nekretnine“ u razdoblju kada ne boravite u njoj (uključuje čišćenje, popravke, usluge iznajmljivanja i sl.). Za detaljnije informacije slobodno zatražite opširniju brošuru u PDF-formatu i detaljnu specifikaciju građevine.

Moderna elegancija i estetski dizajnirana nekretnina će zasigurno zapljeniti Vašu pažnju. Svaki kvadratni metar ove okućnice je uređen s velikim naglaskom na stilske detalje. Od terase popločane modernim i elegantnim pločicama, iznimno

prekrasnog i detaljno napravljenog trijema, pokraj bazena napravljen je dio za opuštanje koji je podignut za dvije visine stepenica od bazena, ukrasno grmlje, palm, čempres i cvijeće u dvorištu. Na kući se ističe kombinacija kamene fasade sa staklenom ogradom. Garaža je spojena s kućom i iz nje se može direktno ulaziti u kuću.

PRIZEMLJE - velik i bogat ulaz u kuću, spojen kao jedna cjelina sa velikom modernom kuhinjom, prekrasnom blagovaonom te dnevnim boravkom koji su spušteni za jednu visinu stepenice iz kojih se pruža pogled na bazen i okućnicu kroz velika klizna vrata od jedne strane do druge. Pokraj ulaza na desnu stranu

nalazi se garderobni ormar, a na ljevu stranu se nalazi stubište koje vodi na kat. Na desnoj strani kuhinje nalazi se ostava koja je povezana sa vanjskim djelom za blagovanje. U prizemlju se nalazi graža iz koje se može ulaziti u kuću. Velika kupaona i prekrasna velika spavaća soba koja ima izlaz na dio oko bazena.

KAT - na katu se nalaze velike dvije spavaće sobe svaka sa svojom kupaonom i izlazom na terasu.

Ovako idealna kombinacija se ne susreće često. Nekretnina se nalazi u poznatom turističkom mjestu u središtu Dalmacije, Ipak je dovoljno udaljena da svojim budućim vlasnicima pruža dragocjenu privatnost i mir. Primošten je od Šibenika udaljen 30 km a od Splita 61 km. Povezanost s autocestom i aerodromom je jako dobra.

Za razgledavanje nazovite: +385 98 9322461

Vlasnik agencije Get home - Mario

Šifra objekta: 231

 

Detalji ponude:

ID ponude: HI-07293
Vrsta nekretnine: Luksuzna vila
Status nekretnine: Prodaja
Sobe: 2
Kupaonice: 2

Dodatni detalji

Polog: 10 %