Moderna obiteljska vila

Luksuzna vila
3 Sobe
4 Kupaonice
2 Garaže

Prodaje se prekrasna novoizgrađena moderna obiteljska vila, 300m udaljena od mora u okruženju borove šume. Vila se nalazi se na otoku Ugljanu, u Mulinama, manjem naselju na sjeveristočnoj strani otoka. Samo naselje Muline nalazi se u mirnoj uvali na sjeverozapadnoj strani otoka Ugljana. Uvala ima mnoge pješčane i šljunčane plaže, a posjetitelje privlače opuštajuće prirodne ljepote mjesta. Ovdje možete uživati ​​u prekrasnom zalasku sunca okruženi mirisom mediteranske prirode.

Vila je izgrađena 2017 kao moderno uređena zgrada s velikim vrtom u kojem centralnu poziciju zauzima bazen i kameni roštilj. Kuća je udaljena svega koliko minuta hoda od centra Muline. Izgrađena na površini od 688 m2, okružena borovom šumom i mediteranskim biljem uz miris mora čini pravu oazu za ljetni odmor. Stambeni prostor ove prekrasne vile čini prizemlje i kat ukupne površine 250m2. U prizemlju se nalazi velika natkrivena terasa (17m2), prostrani dnevni boravak (36m2), moderno opremljena kuhinja i blagovaonica (28m2), praonica rublja (6m2) i WC. Iz prizemlja, kroz mali hodnik stepenište vodi na kat. Na prvom katu nalaze se tri velike spavaće sobe (3x15m2) s vlastitim kupaonicama i garderobama. Svaka soba ima svoju natkrivenu terasu. Na katu se nalazi i prostor predviđen za fitnes, saunu i opuštanje (15m2). Postoji mogućnost preinake ovog prostora u još jednu spavaću sobu.

Moderna obiteljska vila ima svu infrastrukturu (struja, kanalizacija, vodovod, telefon). Vila je građena sa prvoklasnim materijalima i izolacijama, u potpunosti je klimatizirana i instalirano je podno grijanje u svim prostorijama.

Na pola puta između kuće i garaže nalazi se manja pomoćna zgrada s ugrađenim roštiljem, zasebnim wc-om i spremištem. Uz vilu je izgrađen bazen (32m2) dimenzija 4x8m. Vrt je okružen kamenim zidom i ukrašen mediteranskim biljem što cijelom objektu poseban mediteranski šarm.

Za razgledavanje ovog objekta nazovite: +385 98 9322461
(Whats up/ Viber) Vlasnik agencije Mario
Agencija Get Home
Šifra objekta: 98

Detalji ponude:

ID ponude: HI-23587
Vrsta nekretnine: Luksuzna vila
Status nekretnine: Prodaja
Sobe: 3
Kupaonice: 4
Garaže: 2