Luksuzna vila u Makarskoj s unutarnjim i vanjskim bazenom

Luksuzna vila
6 Sobe
5 Kupaonice
3 Garaže

Luksuzna vila

Danas u ponudi imamo iznimnu i vrlo specifičnu vilu, smještenu povrh grada Makarske, nadomak šljunčanih plaža. Kuća će vas oduševiti kvalitetom sadržajnog bogatstva.

U prizemlju objekta ( od ukupne površine objekta od čak 900 m2) krije se predivan unutarnji, grijani bazen sa protustrujnim plivanjem, finska i turska sauna, relax zona sa mini barom te vrhunski opremljena fitness sala.

Na raspolaganju su i dječje igralište te prostor sa PS5 u sklopu sobe br.3. Za potpuni Luksuzna vila, prizemlje objekta nudi i velika natkrivena terasa s roštiljem gdje smo sigurni da ćete provesti niz predivnih trenutaka uživajući u gastro delicijama s roštilja.

Izrazito vrijedan i vrlo posebat dizajnerski namještaj čini ovu kuću jedinstvenom i nesvakidašnjom. Kuća nudi dvije u cijelosti opremljene kuhinje, dva dnevna boravka, radnu soba s čitaonicom, 9 spavaćih soba te 8 kupaona i dodatni toalet što svakako ukazuje na visok komfor interijera. Oko cijele se kuće prostiru terase s kojih se pruža pogled na grad i otoke. Ukupna površina kuće je 595 m2 a dodatno Vam je i vanjski bazen na raspolaganju.

Za razgledavanje ovog objekta nazovite:
+385 98 9322461 (Whats up/ Viber)
Vlasnik agencije Mario
Agencija Get Home
Interni broj 41

Detalji ponude:

ID ponude: HI-22379
Vrsta nekretnine: Luksuzna vila
Status nekretnine: Prodaja
Sobe: 6
Kupaonice: 5
Garaže: 3

Dodatni detalji

: 10