Luksuzna vila u Rogoznici – Get Home 94

Luksuzna vila
5 Sobe
5 Kupaonice
5 Garaže
350 m²

Villa se nalazi u centru Rogoznice, popularnom turističkom mjestu na dalmatinskoj obali na udaljenosti 30 km od grada Šibenika. Rogoznica ima 54 km dugu obalu i geografski položaj koji je smješta upravo u središte Dalmatinske obale. Te je najistureniji dio hrvatskog kopna koji zadire duboko u Jadransko more. Plaže su u Rogoznici šljunčane, ima i ponešto stijena, a svako naselje nudi skrovita kupališta u brojnim malim uvalama.

Predivna moderna Villa se sastoji od 4 apartmana, ali se kuća iznajmljuje kao cjelina s vrtom i bazenom. Ukupna površina kuće je 350 m2, te ima pet spavaćih soba i kupaonica.

Prvi apartman (55 m2) čine zona dnevnog boravka i blagovaonice sa malom čajnom kuhinjom (20 m2), spavaća soba s bračnim krevetom (30 m2) u kojoj se nalazi kada te kupaonica s tuš kabinom. Kauč u zoni dnevnog boravka može se razvući i poslužiti kao dodatni ležaj za 2 osobe.

Drugi apartman (60 m2) obuhvaća dnevni boravak / blagovaonicu sa malom čajnom kuhinjom (25 m2) i spavaću sobu s bračnim krevetom (30 m2) u kojoj se nalazi kada te kupaonicu od 5 m2 sa tuš kabinom. Na kauč na razvlačenje u zoni dnevnog boravka mogu se smjestiti 2 osobe.

Treći apartman (40 m2) je studio apartman u kojem se nalazi spavaća soba s bračnim krevetom, blagovaonica / dnevni boravak i mala čajna kuhinja te kupaonica s tuš kabinom. Fotelja se može razvući u dodatni ležaj za 1 osobu.

Četvrti apartman (100 m2) proteže se na dva kata; donji kat obuhvaća prostrani dnevni boravak / blagovaonicu / kuhinju, garderobu, spavaću sobu s bračnim krevetom i kupaonicu s tuš kabinom. Na gornjem katu je galerija sa 2 francuska ležaja i privatnom kupaonicom sa tuš kabinom.

Udaljenost od mora je svega 50 m.

Za razgledavanje ovog objekta nazovite: +385 98 9322461
(Whats up/ Viber) Vlasnik agencije Mario
Agencija Get Home

Šifra objekta: 94

Detalji ponude:

ID ponude: HI-20669
Vrsta nekretnine: Luksuzna vila
Status nekretnine: Prodaja
Sobe: 5
Kupaonice: 5
Garaže: 5
Veličina područja: 350 m²
Veličina zemljišta: 480