Luksuzna kuća u blizini Sinja

Luksuzna vila
6 Sobe
5 Kupaonice
2 Garaže
900 m²

Obratite pažnju na to što želite vidjeti, kako mora izgledati prostor u kojemu želite boraviti, kakav je pogled, okruženje, zrak, boje, hrana, cijene… Sve, sve… I zakoračite u svoju pustolovinu koju ćete zauvijek pamtiti.
Ovo je zaista prostor koji će razoružati i najnezainteresiranije. Sjećate se onih impozantnih zdanja iz serija u kojima se veći dio radnje zbiva u elitnim naseljenima bogataša? Ove vila bi se savršeno uklopila u tu priču.

Kamena kuća s lukovima, verandom, terasama, konobom, ljetnom kuhinjom, unutarnjim i vanjskim kaminom i krušnom peći. Također ima veliku uređenu okućnicu (više od 4000 m2 – vrt, voćnjak, maslinik) i vanjski bazen. Koga se ne bi dojmio jacuzzi, bazen, terasa s nevjerojatnim pogledom, kameni lukovi, čaroban mediteranski vrt nedaleko od rijeke Cetine, pogled kakav je teško pronaći čak i u Toscani, bunar, elegantno uređen interijer … Ovo mjesto jednostavno ima sve što možete zamisliti. Spoj luksuza i tradicije godit će onima koji se žele raskošno počastiti ove godine i opustiti se. Možete povesti sa sobom prijatelje i obitelj i uživati u odmoru daleko od komercijalnih plaža. Ovdje se čak organiziraju eventi, vjenčanja, a zbog posebne atraktivnosti, snimaju se i videospotovi.

Kuća se nalazi u blizini Sinja, udaljenost od Splita je 20 minuta i do aerodroma 30 minuta automobilom.

 

Split

Split je po veličini drugi grad u Republici Hrvatskoj i najveći hrvatski grad na istočnoj obali Jadranskog mora.

Važno je kulturno i prometno središte,  druga po veličini hrvatska luka i treća putnička luka na Mediteranu. Sveučilišni je centar i Upravno je središte Splitsko-dalmatinske županije. U luci Lori na sjevernoj strani poluotoka je sjedište Hrvatske ratne mornarice. Poslije Zagreba ima najveći broj diplomatskih, konzularnih, odnosno predstavništava međunarodnih organizacija u Hrvatskoj.

Središte grada čini Dioklecijanova palača koju je od 295. do 305. godine gradio rimski car – reformator Gaius Valerius Aurelius Diocletianus.

 

Za razgledavanje ovog objekta nazovite: +385 98 9322461

(Whats up/ Viber) Vlasnik agencije Mario
Agencija Get Home

Šifra objekta: 1

Detalji ponude:

ID ponude: HI-12784
Vrsta nekretnine: Luksuzna vila
Status nekretnine: Prodaja
Sobe: 6
Kupaonice: 5
Garaže: 2
Veličina područja: 900 m²
Veličina zemljišta: 4000