Luksuzna kamena kuća na Braču

Obiteljska kuća
4 Sobe
4 Kupaonice
3 Garaže

Luksuzna kamena kuća

 

Kuća se sastoji od podruma, prizemlja, prvog kata, potkrovlja i dvorišta. Kuća je kompletno uređena i opremljena za ugodan boravak. U sklopu glavne kuće nalazi se i mala renovirana kuća u kojoj se nalazi soba za goste i praonica. U podrumu su postavljene kontrolne ploče i pumpe za vodu, strujne razvodne kutije i ostale instalacije potrebne za održavanje filtracijskog sustava vode za kuću i bazen. Također, tu se nalazi još i mjerni sustav proizvodnje struje od solarnih panela, koji se nalaze na krovu kuće.

Na prvom katu je smješten dnevni boravak s kuhinjom, dvije spavaće sobe sa zasebnim toaletom i klima uređajem, unutrašnjim kominom, ostavom, izlazom na terasu na kojoj se nalazi bazen i unutrašnjim stepeništem. Apartman je opremljen i podnim grijanjem te funkcionira kao zasebna jedinica.

Prizemlje je opremljeno velikom kuhinjom, dnevnim boravkom, toaletom, spavaćom sobom, sobom za goste, ostavom te izlazom u dvorište. U dvorištu se nalazi sauna, zatim vanjski tuš s vodopadom i ostava. Čitava kuća okružena je prirodnim zelenilom.

Potkrovlje ima 70 m2 te se u njemu nalazi još jedan toalet, zidni ormari, televizija i kauč.

Stambena površina kuće iznosi 300 m2 dok je ukupna površina zemljišta 400 m2.

Za razgledavanje ovog objekta nazovite: +385 98 9322461
(Whats up/ Viber) Vlasnik agencije Mario
Agencija Get Home
Šifra objekta: 102

Luksuzna kamena kuća

Detalji ponude:

ID ponude: HI-24068
Vrsta nekretnine: Obiteljska kuća
Status nekretnine: Prodaja
Sobe: 4
Kupaonice: 4
Garaže: 3

Dodatni detalji

: 10