Kuća u Baškoj vodi na samo 150 metara od mora

Obiteljska kuća
5 Sobe
5 Kupaonice

Posredujemo u prodaji kamene kuće stambene površine 250m2 koja je rekonstruirana i potpuno renovirana prije 20 godina, a nalazi se u samom centru Kuća u Baškoj vodi na samo 150 metara od mora

Kuća se sastoji od 4 apartmana od kojih se u prizemlju nalaze dva jednosobna, na katu veliki dvosobni i u potkrovlju veliki jednosobni. Iz apartmana se izlazi na prekrasne balkone koji su ukrašeni kamenom ogradom. Svi apartmani su potpuno opremljeni, namješteni i klimatizirani. Ispred kuće je parking za dva auta i dvor koji zbog svoje hladovine pruža ugodnu temperaturu za ispijanje kave ili uživanje u društvu uz jelo i piće. Ispod kuće se po cijeloj dužini nalazi podrum od 80m2 koji se može višenamjenski dodatno iskoristiti. Nisu potrebna nikakva daljnja ulaganja.

Novi vlasnik ovu nekretninu može koristiti za odmor, a odlična je investicija jer je godinama uhodan za iznajmljivanje, pa može računati na povrat uloženih sredstava. Zbog lokacije u samom centru Baške Vode, svega 150m od rive ova nekretnina se u daljnjoj budućnosti svakako lako može prodati. Svi sadržaji su u neposrednoj blizini. Vlasništvo je uredno i bez tereta.

Za razgledavanje ovog objekta nazovite: +385989322461
(Whats up/ Viber) Vlasnik agencije Mario Marević
Agencija Get Home
Šifra objekta: 435

Detalji ponude:

ID ponude: HI-21569
Vrsta nekretnine: Obiteljska kuća
Status nekretnine: Prodaja
Sobe: 5
Kupaonice: 5