Idealna luksuzna vila za odmor u Primoštenu s pogledom na more i arhipelag (u projektu)

Luksuzna vila
2 Sobe
2 Kupaonice

Zanima Vas savršeni spoj suvremene elegancije, i modernog luksuza, želite se u vlastitom domu osjećati opušteno? Želite uživati u svakom detalju, onda imamo idealnu nekretninu za Vas. Prekrasna moderna kuća sa prizemljem i katom. Sagrađena je na povišenijem dijelu Primoštena gdje se s terase kuće pruža čaroban pogled na zaljev, savršen spoj modernog i luksuza, opremljeno najsuvremenijim materijalima.

Princip izgradnje je "ključ u ruke", koji podrazumijeva ugradnju sljedećeg: sustav grijanja/hlađenja, obloge podova (keramičke pločice, laminat/parket), opremljene kupaonice, dimnjak za kamin, zemljište ograđeno niskim zidovima od prirodnog kamena, popločani auto pristup, uređen vrt i okućnica, te bazen.

Elegancija

Moderna elegancija i estetski dizajnirana nekretnina će zasigurno zaplijeniti Vašu pažnju. Svaki kvadratni metar ove okućnice je uređen s velikim naglaskom na stilske detalje. Terase popločane modernim i elegantnim pločicama, iznimno prekrasnog i detaljno napravljenog trijema, pokraj bazena napravljen je dio za opuštanje koji je podignut za dvije visine stepenica od bazena, ukrasno grmlje, palme, čempres i cvijeće u dvorištu. Na kući se ističe kombinacija kamene fasade sa staklenom ogradom. Garaža je spojena s kućom i iz nje se može direktno ulaziti u kuću.

Potrebe i želje naših klijenata su na prvom mjestu pa je tako osmišljen koncept „upravljanje/održavanje nekretnine“ u razdoblju kada ne boravite u njoj (uključuje čišćenje, popravke, usluge iznajmljivanja i sl.). Za detaljnije informacije slobodno zatražite opširniju brošuru u PDF-formatu i detaljnu specifikaciju građevine.

PRIZEMLJE - kuhinja i blagovaona, ostava te prostorija za rublje, wc te veliki dnevni boravak.

KAT - velika master soba sa svojom sobom za garderobu te velikom kupaonom i izlazom na balkon, te dvije sobe manje sa zajedničkom kupaonom, jedna ima izlaz na balkon dok druga ima izlaz na veliku terasu.

O Primoštenu:

Smješten je na otoku kojeg su prije pet stoljeća stanovnici premostili kako bi dolazili u svoja polja. Ono što škrta priroda nije dala, vrijedni ljudi sami su stvorili i učinili Primošten jednim od najprivlačnijih odredišta na Jadranu. Kamene kuće, crkve i uske kale savršen su sklad prošlosti i sadašnjosti. Šarmu kojim ovo mjesto zrači teško je odoljeti i stoga Vas pozivam da dođete i osjetite Primošten.

Za razgledavanje nazovite: +385989322461

Vlasnik agencije Get home - Mario

Detalji ponude:

ID ponude: HI-07589
Vrsta nekretnine: Luksuzna vila
Status nekretnine: Prodaja
Sobe: 2
Kupaonice: 2