Apartmanska kuća s pogledom

Obiteljska kuća
8 Sobe
8 Kupaonice

Apartmanska kuća s pogledom

Jedan od naših top izbora u Makarskoj Rivijeri . Prodaje se kuća u Podgori sa uređenim apartmanima i velikom okućnicom, na 100 metara od pješčane i šljunčane plaže.

Kuća se sastoji od tri etaže (P+2 K). U prizemlju se nalaze dva jednosobna apartmana sa velikom terasom sa koje se pruža prekrasan pogled na more, otoke i mjesto Podgoru. Na prvome katu nalaze se dva studio apartmana također sa velikim balkonima i pogledom. Treća etaža posjeduje uređen stan za vlasnika cca 95 m2, koji također može poslužiti u apartmanske svrhe

Svi studiji i apartmani sadrže namješten balkon ili terasu, TV sa satelitskim programima, opremljenu kuhinju i kupaonicu s tušem. Na raspolaganju je oprema za roštilj.
Objekt je udaljen 100 metara od trgovine prehrambenih proizvoda te 500 metara od nekoliko restorana i noćnog kluba u centru Podgore.

Apartmanska kuća s pogledom posjeduje veliku okućnicu, unutar koje se nalazi zasebna garaža, parking mjesta, roštilj sa stolom i klupama. U sklopu kuće prodaje se i voćnjak od 164 m2 koji je zasebna građevinska čestica. Kuća posjeduje svu dokumentaciju u svezi legalnosti kao i kategorizaciju za iznajmljivanje sa znatnim prihodima tijekom turističke sezone. Nekretnina kojom se rješava stambeno pitanje kao i poslovna egzistencija

Za razgledavanje ovog objekta nazovite: +385 98 9322461 (Whats up/ Viber) Vlasnik agencije Mario
Agencija Get Home
Šifra objekta: 10

Detalji ponude:

ID ponude: HI-22021
Vrsta nekretnine: Obiteljska kuća
Status nekretnine: Prodaja
Sobe: 8
Kupaonice: 8
Veličina zemljišta: 800

Dodatni detalji

: 10